Hovedside / Forskning /
Meny
Forskning og utvikling

FoU-aktivitetene ved Høgskolen i Narvik drives innen en rekke spennende områder. Mer informasjon om dette kan du finne under FoU-områder eller ved å gå inn på de enkelte ansattes web-sider eller FoU-gruppenes websider.

En viktig del av forskningsarbeidene ved høgskolen skjer i forbindelse med doktorgradarbeider. Høgskolen har i mange år hatt nære samarbeid med NTNU, Universitetet i Tromsø og Universitetet i Luleå bl.a. når det gjelder dr.-utdanning, og i årenes løp har en rekke stipendiater tatt dr.-graden med veiledning av fagpersonell ved HiN.

For tiden arbeider 17 kandidater med sine doktorgrader. Fagområdene spenner fra styring av romfartøy til veiledningspedagogikk for helsepersonell. En oversikt med titler og personer finnes på stipendiater/PhD-studenter.

Collaboration between Narvik University College and Zhejiang University of Technology

To address issues regarding development of environmental conditions and sustainable energy in the High North, a research collaboration between Narvik University College (NUC) and Zhejiang University of Technology, China (ZJUT) has been initiated.

Publisert 29.09.2015 Les mer
Jubileumsfeiring

Vi feirer 60 år med ingeniørutdanning og 25 år med sivilingeniørutdanning torsdag 24. og fredag 25. september.

Publisert 24.09.2015 Les mer
Det har blitt helt vanlig å bruke Internett til helseformål

Førsteamanuensis i folkehelse Silje Wangberg ved Høgskolen i Narvik har forsket på bruk av Internett til helseformål i over ti år, og har fulgt utviklingen fra at det var noe for spesielt interesserte til at det har blitt noe de fleste av oss gjør på ett eller annet vis. I en nylig publisert studie har Wangberg sammen med kolleger fra Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin sett nærmere på hvordan ulike grupper i befolkningen bruker Internett på forhold til kosthold og trening.

Publisert 27.08.2015 Les mer

Ledige stillinger


Høgskolen i Narvik | Lodve Langes gt. 2, Postboks 385, 8505 Narvik | Tlf.: 76 96 60 00 | Faks: 76 96 68 10
E-post: postmottak@hin.no | Org.nr.: 970921885